Adidas Terrex Swift R2 GTX wandelschoen

De Terrex Swift R2 Mid GTX wandelschoen van Adidas is een goede optie voor wandelen in nat terrein of backpacken met een gemiddelde belasting.

Continental Rubber zorgt voor veel grip

De grip op deze wandelschoenen is indrukwekkend! De zool is gemaakt van Continentaal rubber (de jongens die auto banden maken). Ze houden goed grip op nat wegdek, maar ook op rotsen en los vuil.  Ik vind het leuk dat de grip op nat terrein geweldig is, maar niet te grof voor gebruik in stedelijke omgevingen.

Het is een mooie balans tussen grip en comfort. Daar is waar Adidas naar streeft met hun autodoorschoenen. Veel mensen hebben vooral positieve ervaringen met de Adidas Terrex outdoor schoenen series.

Watervaste GoreTex en ademende voering

Als u op zoek bent naar een laars om uw voeten droog te houden, dan zou dit aan uw eisen moeten voldoen. Dankzij de GoreTex insert, deze laarzen houden het water en de sneeuw buiten.  Ze zorgen er ook voor dat warmte en vocht kunnen verdampen.  Dat is bijna net zo belangrijk als het buiten houden van het vocht.

Natuurlijk ademt er niets zo goed als niet-waterdichte laarzen, maar dat is niet de reden waarom je hier naar deze schoenen kijkt!

Goede prestatie en een geweldige pasvorm

Ik heb een maat 11,5 getest en dat bleek een perfecte match te zijn.  Ik heb andere Adidas laarzen in maat 11.5 bekeken en vond ze een beetje te groot. Het was leuk om een paar laarzen te passen die perfect passen. Ik vind de bungee veterhouder ook geweldig.  Ik strik mijn schoenen niet altijd, nou ja bijna nooit!

Dus het snoer management systeem is een leuke touch.

Beoordeling van de Terrex Swift R2 Mid GTX wandelschoen

Deze wandelschoen is een goede balans tussen waterdichtheid, comfort, grip, grip, pasvorm en uitstraling. Het is een genot om ze te gebruiken op wandelpaden, bij regenbuien en bij het lopen in natte omstandigheden.  De pasvorm is geweldig en goed in orde.

De rubberen neusjes zijn een leuke touch en ik heb het gevoel dat ze me vaker gered hebben van het stoten van mijn teen bij verschillende gelegenheden.

Deze laarzen zijn gewoon thuis in de stad als ze op het pad zijn.  Ze zien er scherp uit en lijken gebouwd om lang mee te gaan.  Als je in de markt bent voor een utilitaire, aantrekkelijke, waterdichte wandelschoen, dan zou de Adidas Terrex Terrex Swift R2 Mid GTX goed passen bij de rekening!