Ga goed op pad met deze 6 gadgets

Van plan om een stuk te wandelen in Nederland of bergen te beklimmen in Oostenrijk? Zorg dat je goed op pad gaat met deze 6 gadgets. Sommige zijn nuttig en maken de wandeling net een beetje makkelijker. Andere gadgets zijn leuk en  grappig om te gebruiken tijdens het wandelen. Hoe dan ook, deze 6 gadgets moet je hebben voor een mooie wandeling.

 

1.      Fluitje met kompas

Voornamelijk handig wanneer je tijdens een wandeling verdwaald raakt in het bos en je mobiel uitvalt. Herpak de richting naar de bewoonde wereld en fluit regelmatig als noodkreet. We hopen dat je dit nooit hoeft te gebruiken, maar je weet nooit. Omdat het klein en compact is kun je het gemakkelijk meenemen. Je kunt dit en nog veel meer goedkope gadgets gemakkelijk online kopen.

2.      Pillendoos

Zorg dat je altijd pillen bij de hand hebt tijdens een wandeling. Ze komen wellicht van pas op momenten dat je ze echt nodig bent. Door compacte vormen en het weinige gewicht gemakkelijk mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan aspirines voor wanneer je een zeer hoofd krijgt.

 

3.      Bagagelabel

Tussen het wandelen door even een lekker bakje koffie? Groot gelijk. Het is echter wel vervelend dat je na verloop van tijd erachter komt dat jij je tas hebt verloren. Zorg dat ook altijd dat je een bagagelabel aan de tas hebt zodat je gecontacteerd kan worden wanneer je tas is gevonden.

 

4.      Selfie afstandsbediening

Graag tijdens het wandelen gezamenlijk op de foto maar niemand in de buurt? Zorg dat je zonder selfiestick of uitgestoken hand een foto moet maken en kies voor een selfie afstandsbediening. Zet de mobiel en uw wandelpartner alvast naar. Ga er rustig naast staan en bepaal zelf wanneer de foto wordt gemaakt. Ideaal!

 

5.      Bescherm je ogen

Bescherm je ogen niet alleen voor de zon maar ook voor rondvliegen beestjes. Blijf genieten van de omgeving zonder de zon of een klein insect in de ogen te hebben. Een zonnebril is namelijk een veel vergeten item dat wordt vergeten tijdens een wandeling.

6.      Bestand tegen elk weertype

Zorg altijd voor een muts, sjaal of handschoenen wanneer dit nodig is. Voorkom dat je het koud krijgt tijdens winterse dagen. Wist je dat je deze kledingaccessoires ook kunt bedrukken? Je kunt het voor jezelf ontwerpen of wanneer je altijd met een bedrijf tijdens de pauze loopt voor je bedrijf. Het is bijvoorbeeld leuk om te geven als relatiegeschenk. Natuurlijk ook leuk om te krijgen.